sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Suomi-bileiden jälkimainingit

Heissan taasen!

Suomi -bileet on nyt onnellisesti ohi ja voi pojat kylläpä meillä oli hauskaa :D Tupa oli täynnä (vieraita oli noin 20), ruoka näytti maistuvan ja tietovisa sai suuret suosionosoitukset.

Ruokalistalla oli aiemmin tekemiäni karjalanpiirakoita ja munavoita, karjalanpaistia,lihapullia ja perunoita, sekä tiestysti pannukakkua. Pannukakun kanssa ostin kaupasta mansikka-raparperihilloa. NAM! Ai niin, ja tietysti oli puolukkahilloa tarjolla myös. Valitettavasti omaan kameraan ei jäänyt kuvia ruuista, mutta jahka kaveri laittaa kuvansa näkyviin, niin saanen niitä hieman lainata.

Tietovisassa kysyin visaisia kysymyksiä vierailta. Kysymysten tekeminen oli myös melko visaista, sillä suunnilleen samasta aiheesta piti keksiä kysymys kansainvälisille joukkueille ja suomalaiselle joukkueelle. Mutta luulen, että onnistuin aika hyvin, sillä joukkueet olivat melko tasaiset lopullisissa pisteissä. Kysymysten aiheina oli mm: suomen rajat, presidentti, matti nykänen, lordi, kaupunkeja, järvien lukumäärä, jne. Bonuskysymyksenä oli: "Kuinka suuri osa Suomen viennistä suuntautuu ulkomaille?" Sain aika vaihtelevia vastauksia :) Tietovisan palkintona oli tietenkin turkinpippureita ja ruisleipää.

Ilta oli kaikin puolin ihana :) Ihania vieraita ja hauska puheensorina ympärillä jatkuvasti. Kahdelta yöllä (eli siis yhdeltä kun sain kääntää kelloa taaksepäin) sain keittiön kohtalaiseen kuntoon ja lähdin unten maille. Jotenkin olo oli levännyt, vaikka puuhasin koko päivän juhlien merkeissä. Se on se rentouttava juhliminen :)

Tänään mennään veneilemään vuonoon. Eräs vieraista kertoi olevansa menossa ja me ikään kuin kutsuimme itsemme mukaan :D Eli nyt pakkaamaan eväitä ja etsimään lämpimiä vaatteita reissua varten.

Ha det bra!

Annamaija

Ei kommentteja: