lauantai 11. lokakuuta 2008

Aistit herkkinä tänään

Kävelin tänään tuolla ulkona ja huomasin, että aistit on kuin onkin jotenkin herkemmässä nykyään. Tai sitten vain ehdin katsella enemmän ympärilleni kun koko ajan ei tarvitse juosta pää kolmantena jalkana.

Kävelin tuossa ulkona tänään ja yhtäkkiä tuli sellainen olo kuin olisin katsonut valokuvaa. Tiedättekö ne sellaiset valokuvat, joissa yksi väri on korostettu ja muuten on kaikki sävyt ovat harmaita tai valkoisia. Vähän sellaisia "likaisen" värisiä sävyjä. Kävelin pientä metsäpolkua ja jouduin vähän katsoman jakoihini ja siinä se oli. Täydellinen otos korostettuja värejä. Maa, lehdet, oksat, heinät..kaikki polulla oli harmaata. Paitsi ne muutamat kirkkaan keltaiset lehdet. Olisipa ollut kamera mukana....

Tänään oli kaupungissa Toilldag, joka vastaa Stokkan Hulluja päiviä (jopa nimeltäänkin), mutta koskettaa suurtaa osaa keskustan liikkeistä. Ulkkarit kutsuivat tätä päivää ”Kerrankin Norjassa on saman hintaista kuin lopussa maailmassa” -päiväksi. Lähdin siis tutkimaan kaupungin keskustaa. Jossain vaiheessa huomasin, että kaupungissa on Pentikin liike ja päätin pistäytyä sielläkin. Astuin ovesta sisään ja OI, mikä tuoksu!! Tuttu, ihana, lämmin, herkullinen. Tuoksui kodille :) Ostin pussin Onnenpäiväteetä ja teepallon.

Nyt lähden maistamaan teetäni ja nauttimaan kauniista päivästä.

Ha det!
-Annamaija-

Ei kommentteja: