keskiviikko 4. kesäkuuta 2008

Elamaa Moldessa

Heissan!

Ensimmaiset kaksi paivaa takana toissa ja aika vauhdikkaasti on alkanut. Olin ehtinyt olla eilen toimistolla puoli tuntia kun palohalytin parahti soimaan...No paloharjoitushan se siina. Nyt siis tiedan mihin pitaa juosta jos syttyy tulipalo. Kahdeksan kerrosta alas. Koko paivana en oikeastaan tehnyt sitten mitaan. Mutta iltapaivalla kipaisin verotoimistoon hankkimaan tarvittavia papereita ja henkilonumeroa jne. Samanlainen byrokratian verkko se taalla tuntuu olevan kuin Suomessakin. Mutta nyt on henkkarit haussa.

Eilen kavin kaupassa vahan tutkimassa hintoja ja totesin, etta kasvikset taytyy varmaankin syoda tyopaikan ruokapoydasta. Melko kallista taalla nimittain, vaan eipa se mikaan uutinen ollut. Kaupunki on kaunis ja Norjan luontoaiti on hellinyt minua koko alkuviikon. 25 astetta lamminta ja aurinko porottaa taydelta taivaalta. Toivottavasti jatkuu samanlaisena. Tuli tosin varattua ehka liian lampimia vaatteita mukaan :D

Tanaan sain projektin kasiini ja taytyy sanoa, etta edessa on mielenkiintoinen kesa. Voi kun olisi tiennyt tallaisista asioista kun teki HT2:n seminaaria. Tuntuu vain valilla silta, etta eri ihmisilla on erilaiset kasitykset siita mika olisi tarkeaa tehda/oppia akkia. Minun AutoCAD-osaaminen on varsinkin suuri keskustelun aihe taalla.

Jaha, toimisto alkaa tyhjentya, joten ehka minakin lahden kotiin valilla.

Jaa miksi kirjoitan ilman æækkøsiæ? No siksi, etta eihan tyokoneessa tunneta moisia..

T:Annemaija [olisi kuulemma norjalaisille helpompi..en ajatellut vaihtaa :)]

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Byrokratiaa:) Ja sääntöjä! En tiedä onko ne siellä vuonojen maassa yhtä innokkaita niiden suhteen kuin tuossa lähemmässä kuningaskunnassa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei hoi Ansku!
Hyvä, että on vauhdikkaasti lähtenyt kesä käyntiin. Pakollinen sää-raportti: Täällä on paistanu arska koko viikon! Aika mukavaa. Ja mä oon maalannu... Tosi mukavaa!
Pärjäile.

-M