keskiviikko 28. toukokuuta 2008

Huomenta!

Ei voittanut Suomi Euroviisuja...Mutta Norja pärjäsi hyvin :D
Viime viikonloppu oli muutenkin aivan mahtava! Kiitos tytöille Duon tutkimisseurasta ja Minnalle iltariennoista. Ja tietysti Päiville muuttoavusta sunnuntaiaamuna. Muuttopäivä oli lämmin ja siis melko hikinen. Muuttokuorma on siis nyt saatu pois Tampereelta ja olen ehtinyt jo vähän lomaillakin Hauholla. Maanantai tosin meni ajellessa autolla ympäri Pirkanmaata ja Hämettä kun piti hoitaa asioita. Eilen sitten aloitin pikkuveljen kanssa keittiöremontin irroittamalla kaappeja seiniltä. Nyt se remontti on sitten pakko tehdä kun se on kerran aloitettu. Itsehän pääsen luistamaan loppuosasta :D Viikon aikana pääsee vielä käymään Jyväskylässä ja toivottavasti ehtii nähdä mahdollisimman monta kaveria.

Maanantaina pakkasin rinkankin ja totesin, että se olikin hyvä tehdä ajoissa niin ehtii vielä vaihtaa sisällön monta kertaa :D. Lento lähtee maanantaina muistaakseni kahdeksalta, eli liian aikaisin, mutta sittenpä olen ainakin ajoissa perillä. Toivottavasti laukkukin on ajoissa perillä.

Vähän alkaa jo jännittää lähteminen, mutta luulen, että ensimmäinen työpäivä se vasta jännittävä onkin. Enhän mä siis tiedä edes vielä, että mitä mä teen kesällä :) Jännityksellä odotan.

Noh, nyt keittiön kimppuun, tänään on vuorossa laatat ja tapetit. Ja ehkä pari kaappia vielä.

-A-

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Muista matkustaa penkkien välissä!

Anonyymi kirjoitti...

Tervemenoa! Luvassa satavarmasti unohtumaton vuosi!!! Ei elämää kummempaa, mutta aivan varmasti KAIKEN arvoista:) Vi hörs!

Anonyymi kirjoitti...

Kääk!
Paljastui 2.6.2008!
Uusi mahtava alennusohjelma keskittäjälle... Se olikin IF:n mainos :( Mikä pettymys!
Taidan mennä kostoksi ostamaan kaupasta kaikkea sitä mitä veikattiin, että sieltä paljastuis..
-M

Annamaija kirjoitti...

Ja me kun odotettiin kaikkea mahdollista silta mainokselta! No itseasiassa aidin kanssa tultiin siihen tulokseen, etta se voi olla myos IF:n mainos..