maanantai 2. helmikuuta 2009

Suomalaisilla on ollut joskus liikaa vapaa-aikaa

Katselin tuossa juuri kalakukon reseptiä. Meinasin kokeilla jossain vaiheessa. Mä olen ollut aina sitä mieltä, että suomalaisilla on ollut paljon vapaa-aikaa silloin joskus muinoin. Tai ainakin niillä on ollut hirveästi aikaa odotella ruokien valmistumista :)

Karjalanpaisti: 3 tuntia
Ruisleipä: Ainakin vuorokausi, parhaimmillaan kaksi
Mämmi: 5+ tuntia
Karjalanpiirakat: riippuu vähän määrästä, mutta 2+ tuntia
Ja sitten kalakukko: 8 tuntia!

Sori kämppikset, valtaan keittön jossain vaiheessa. Jaa no, ehkä mä vartoon, että pääsen Suomessa tekemään kalakukon kunnon leivinuunissa. Nam. Niin paljon parempaa.

Eipä nyt muuta, tarvis varmaan nukkumaan välillä mennä :)

Ha det bra!

Annamaija

1 kommentti:

Maria Puotiniemi kirjoitti...

Suomalaiset perinneruoat valmistuu kyllä tolkuttoman hitaasti. Karjalanpaistin kohdalla plussana on murea liha, mut kasviksia sisältävien ruokien kohdalla ehtii kyllä kadota viimesetkin vitamiinit kypsennyksen aikana.