sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Lattialla makoilua ja mäkihyppyä


Tässä päivän piristysruiske.
















Välillä kannattaa makoilla lattialla ja polttaa kynttilöitä näköjään.

Käytiin katsomassa tänään mäkihyppyä ja siellä suomalaisista loisti sellaiset nimet, joita ei ole koskaan kuullutkaan,...Hassua. Harri Ollikin hyppäsi hienosti, mutta alastulo meni vähän metsään (ei onneksi kirjaimellisesti) kun pehva ja selkä kosketti maata, ja pisteet jäi vähiin. Ja silti se oli 13.

Sitten tein kirjolohipastaa ja katsoin Linnan juhlia netistä. Olihan siellä hienoja pukuja, mutta kyllä aikaisemmin on ollut hienompia. Naapuri ja kämppiskin osallistui pukujen arviointi raatiin :)

Nyt nukkumaan.

Ha det!

Annamaija

3 kommenttia:

Maria Puotiniemi kirjoitti...

Bongasitko puvun, jossa oli led-valot? Taisi olla Marja Tiuran päällä. Ei kyllä telkkarissa oikein näyttäny ne valot miltään, oli kyllä muutenkin erikoinen puku.

Annamaija kirjoitti...

Bongasin joo. Tiesin etukäteen (luin siis lehdestä...), että Tiuran puvussa on sähköä. Mutta ei niitä valoja siellä kyllä nähnyt. Yhtään aivan kamalaa ilmestystä ei ollut tällä kertaa. Paitsi se yksi "pälli" jolla oli kansallispuvussaan liian lyhyt helma. Siitä voisin mennä vaikka vähän läksyttämään. Raivostuttaa kun ihmiset kuvittelee kunnioittavansa perinteitä ja sitten ei viitsitä etsiä tietoa tarpeeksi... No, se siitä avautumisesta :D

Mutta samoin siellä ei ollut yhtään "WOW!"-pukua. Niin kuin yleensä edes jollain on niiiiiiin upea puku, että sen muistaa vielä vuosienkin päästä.

Maria Puotiniemi kirjoitti...

Siunattua joulua!